Ezért is döntött úgy, hogy készít egy esküvői Step By Step-et, hogy menyasszonyaidat szebbnél szebb körmökkel örvendeztethesd meg ezen a szép napon!

1. A természetes körömlemez mattítása után felkenem az előkészítő folyadékokat, és a tökéletes tapadás érdekében a BOND Gel-t!

2. A mandula körömnek megfelelően felhelyezem a DUPLASZÁRNYÚ sablont, elvégzem a sablon könnyítését, hogy tökéletesen illeszkedjen.

3. IRON Gel, átlátszó építő zselével megépítem a köröm alapját, ügyelve már most a forma pontos kialakítására.


4. A tökéletes körömágyhosszabbítás elkészítése után megmagasítom a körömágyat GLASSY PINK anyaggal!

5. A felület CLEANER-rel való lefixálása után megreszelem a mosolyvonal negatívját, ügyelve a pontos kialakításra a sarokpontoknál is. 

6. A köröm szabadszélét LUX WHITE építő zselével töltöm ki.

7. Formára reszelés és a felület finomítása következik a díszítés előtt.

8. BRUSH&GO fehér zselével elkészítem a mintát, amit szeretnék, hogy kidomborodjon a felületből. Liquid Metal Silver színnel áthúzom a szabadszél felületét és a megrajzolt részeket. A többi körmöt akril festékkel és Brush&Go zselé kombinációjával díszítem. A végén Swarovski köveket teszek a körmökre és ápoló olajjal is átkenem a bőrt.

 

 

Ugye Te is minden trükköt el szeretnél lesni Nikitől? Gyere el továbbképzéseire, Niki megtanít mindenre! MEGNÉZEM A TOVÁBBKÉPZÉSEIT!