Csipkebeépítés zselés körömbe

Step by step

Laki Zsuzsi

 

Előkészítem a körmöt majd BrillBird Bond Gel alapozózselét használok a tökéletes tapadás érdekében. Felhelyezem a BB duplaszárnyú sablont a készülő körömformának megfelelően.


 Ezután elkészítem az alapréteget BB Iron Gel-ből.  A körömágyhosszabbítást  BB  Cover Flesh zseléből építem meg.  Majd megreszelem a mosolyvonal ívét.


A szabadszéli részre felkenek ecsetes tipragasztót, a szupererős Brush on Glue-t, majd pár másodperc száradás után a csipke nekem tetsző részét a képen látható módon ráfeszítem a szabadszélre (óvatosan, ügyelve nehogy letörjem).

A ragasztó nagyjából fél perces kötésideje után a csipkét egy kis ollóval elvágom a mosolyvonalnál és a szabadszél éleinél. Ezután vékony réteg C3-as lágy, színtelen zselével tovább rögzítem a csipkét.


Ezzel a technikával a valódi csipke vagy csipkeháló/tüll is beépíthető a körömbe!


A mosolyvonalat szebbé és határozottabbá teszi, illetve elfedi a csipke természetéből adó egyenetlenségeket, ha a mosolyvonalat a csipke színéhez illő zselével árnyékolom, rövid színátmenetet készítek.

BB Tipp: A csipke nem csak üveghatással kombinálva, hanem színes szabadszélbe beépítve, Ironnal borítva is remekül mutat!

BB Iron Gel-ből elkészítem a borítóréteget, majd formára reszelem a körmöt.


BB Tipp: A tartós csipke beépítés trükkje, hogy a vendég kezét felfelé fordítva szabadszél élét is kenjük be Iron géllel, és a fényzselét is kenjük végig az éleken, így elkerülhető a bolyhosodás


A körömnek  Brill Top Gel fixálásmentes fényzselével adok ragyogást és tartós fényt. A vendég stílusához illeszkedve akár  Swarovski kristályokkal, vagy más felületi díszekkel, illetve akár festéssel is tovább díszíthetjük a körmöt.