Nyár, forróság, strandolás és esti programok...

Azt hiszem nem tévedek, ha azt mondom, mindenkinek erről szól az év legmelegebb három hónapja. Minden testrészünkből egy kicsit többet mutatunk, a nap is szép bronzossá varázsolja bőrünket, jobban kiemelve ezzel a körmeinket is. Szerencsére a folyamatosan fejlődő és megújuló BrillBird termékeknek köszönhetően, mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és stílusán megfelelő színeket, formákat és díszítéseket. 

A nyári színeinek a királynője még mindig a NEON!

Legyen szó pinkről, zöldről, sárgáról a lényeg, hogy messziről rikítson. Igazán feltűnőek lehetünk ezekkel az árnyalatokkal, de vigyázzunk, hogy ne essünk át a ló túloldalára! Ha túl hosszú körömre festjük ezeket a színeket, akkor a trendiből könnyen közönségessé válhatunk. 

Megjegyezném, hogy az egyszínű körmöknél amúgy is a rövid hossz éli most fénykorát, így ha követni szeretnénk a divatot, ne csináltassunk több centis csodákat. 

Ha visszafogottabbak vagyunk, vagy a munkahelyünk nem engedi a feltűnő körmöket, akkor válasszunk PASZTELL vagy NUDE színeket. Itt azonbanügyeljünk arra, hogy a bőrünk színéhez passzoló árnyalatot válasszunk. A barna bőrhöz szinte minden szín passzol, de ha hófehér bőrrel vagyunk megáldva, akkor kerüljük a nagyon halvány vagy szürkés színeket. Ezek sajnos még jobban sápasztják a bőrünket. 


PASZTELL színek közül nagyon trendi idén nyáron is a menta, barack, lazac, citrom, bézs és a körömággyal szinte teljesen megegyező rózsaszínes natúr színek.  HYPNOTIC ÚJDONSÁGOK

A különlegességek rajongóinak pedig a metál, illetve a foszforeszkálós anyagokat ajánlanám!

A Liquid Metal Gel&Lac-okkal  fémes hatást tudunk kölcsönözni a körmünkre, amiről aztán, szinte a nap sugarai is visszaverődnek. A MAGIC LIGHT anyagcsoport pedig az igazi partyarcok kedvence lehet, hiszen nem csak UV fényben, hanem sötétségben is változó erősséggel világítanak. 

SZÍNEK, SZÍNEK, SZÍNEK! Merjünk játszani az árnyalatokkal öltözékünk megválasztásakor, sminkünk elkészítésekor! Hagyjuk a feketéket! Viseljük bátran a nyár összes színét körmeinken! 

 

Tanulj tőlem, minden apró trükkre megtanítalak! Szeretettel várlak képzéseimre! MEGNÉZEM BETTINA KÉPZÉSEIT!